e-Driver
  • Verlaag brandstofverbruik
  • Voorkom verkeersongevallen
  • CO2-prestatieladder & MVO-keurmerk
Meer over e-Driver

Medewerkers veilig en duurzaam op weg

Hoe verlaagt u de brandstofkosten, de CO2-uitstoot en het aantal schades? Door het rijgedrag van uw relaties te veranderen! Omdat rijgedrag voor meer dan 90% onbewust routinegedrag is, moet er meer gebeuren dan alleen het vergroten van kennis en vaardigheden.

Juist daarom is e-Driver ontwikkeld, een beproefde methode om routinegedrag te veranderen. Met e-Driver ontwikkelen deelnemers een veilige en duurzame rijstijl. e-Driver gebruikt hiervoor de X-Learning® methodiek om het rijgedrag op een positieve manier te beïnvloeden. Uit onderzoek van het ministerie van Infrastructuur en Milieu blijkt dat e-Driver de meest effectieve online methode is om duurzame verkeersdeelname te bereiken.

Over e-Driver

Uw medewerkers beschikken over een online platform om ongevallen te voorkomen en brandstofverbruik en CO2-uitstoot te verlagen. Onderzoek in opdracht van het ministerie van Infrastructuur en & Milieu toont aan dat e-Driver het meest succesvolle programma is voor duurzame mobiliteit.

Methode

De X-Learning methodiek van e-Driver is bewezen effectief. TÜV Rheinland deed onderzoek. Met X-Learning waren incidenten na één jaar met 22% meer afgenomen dan met e-learning. Brandstofverbruik en CO2-uitstoot daalden langdurig tot wel 8%.

Keurmerk

Bedrijven die aantoonbaar verbeteringen hebben doorgevoerd met betrekking tot duurzame en veilige mobiliteit komen in aanmerking voor het formele MVO Keurmerk 'Veilig en Duurzaam op weg'.

CO2-prestatieladder

Met e-Driver werkt u actief aan de eerste treden van de CO2-prestatieladder. Dit biedt naast financieel rendement en maatschappelijke profilering ook gunningsvoordelen bij aanbestedingen.

Referenties


Rabo vastgoedgroep

Met 450 medewerkers een daling van het brandstofverbruik van 7%

Bekijk referentie

Vialis

VolkerWessels onderneming Vialis bereikt daling brandstofverbruik met 450 medewerkers

Bekijk referentie

RDW

1100 medewerkers van RDW hebben 70 ton Co2 uitstoot gereduceerd

Bekijk referentie