Organisatie

Verkeersveiligheid Groep Nederland

De Verkeersveiligheid Groep Nederland is een kennis- en opleidingsinstituut dat met behulp van training, consultancy en online trainingsapplicaties een bijdrage levert aan een verhoging van de verkeersveiligheid. De innovatie-afdeling van de Verkeersveiligheid Groep Nederland is Invitra. Invitra is verantwoordelijk voor ontwikkeling van de online trainingsapplicaties. De Verkeersveiligheid Groep Nederland is met 85.000 cursisten per jaar marktleider op het gebied van verkeersveiligheid trainingen voor personenvoertuigen en trainingen voor bedrijfsvoertuigen en het goederen- en personenvervoer (Code 95).

DNV GL – Keurmerk ‘Veilig en Duurzaam op Weg’

DNV GL levert diensten op het gebied van classificatie en technische inspectie, software en onafhankelijk, deskundig advies aan de sectoren scheepvaart, olie & gas en energie. Daarnaast levert DNV GL ook certificatiediensten aan klanten in een groot aantal sectoren. Het Keurmerk ‘Veilig en Duurzaam op Weg’, dat deelnemers ontvangen na deelname (volgens de richtlijnen) van e-Driver staat onder toezicht van DNV GL.

Achmea – partner

Achmea is de grootste verzekeraar in Nederland. Achmea verzekert klanten voor schade, zorg en inkomen. Ongeveer de helft van de Nederlandse huishoudens kiest voor een verzekering van één van de Achmea-merken. Achmea zet e-Driver in om haar klanten te ondersteunen bij veilige en duurzame verkeersdeelname.

Athlon – partner

Athlon is dé autoriteit op het gebied van autoleasing in Nederland. Daarnaast ontplooit zij al jarenlang innovatieve, duurzame en kostenefficiënte initiatieven op het gebied van mobiliteit. Haar missie: Het leveren van de beste autoleasing- en mobiliteitsoplossingen voor de steeds veranderende behoeften van haar klanten. Athlon zet e-Driver in met als doelstelling veilige en duurzame mobiliteit te realiseren voor haar klanten.

TNO

TNO verbindt mensen en kennis om innovaties te creëren die de concurrentiekracht van bedrijven en het welzijn van de samenleving duurzaam versterken. e-Driver werkte op het gebied van het ontwikkelen van trainingen samen met TNO.