Home - Referenties

Albert Heijn Online ontvangt keurmerk ‘Veilig en Duurzaam op weg’ niveau 2

Albert Heijn Online ontving Niveau 2 van het Keurmerk Veilig en Duurzaam op Weg uit handen van Koos Spee door deelname aan het e-Driver programma.

In november 2016 ontving Albert Heijn Online uit handen van Koos Spee niveau 1 van het keurmerk ‘Veilig en Duurzaam op Weg’ in Amsterdam. Een half jaar later, in april 2017, ontving Albert Heijn Online het keurmerk ‘Veilig en Duurzaam op Weg’ niveau 2 in Nijmegen dankzij de stijging van de deelname aan het e-Driver programma en het inhoudelijke inzicht van de bezorgers. Een erg knappe prestatie in korte tijd waarin de pool aan bezorgers groeide met 25%.

e-Driver is onderdeel van het Synergy-programma dat de circa 1400 medewerkers van Albert Heijn Online sinds een jaar ondersteunt bij het vergroten van duurzame inzetbaarheid van hun medewerkers. De interactieve online trainingen van e-Driver vergroten het inzicht in het ontstaan en voorkomen van verkeersongevallen. Bovendien ondersteunt e-Driver actief om zuiniger te rijden en CO2-uitstoot te verminderen.

Keurmerk Veilig en Duurzaam op weg

Bedrijven die aantoonbaar verbeteringen hebben doorgevoerd met betrekking tot duurzame en veilige mobiliteit komen in aanmerking voor het formele MVO keurmerk ‘Veilig en Duurzaam op weg’. Dit keurmerk toont aan dat bij deze bedrijven procedures zijn geïmplementeerd en activiteiten worden uitgevoerd die bijdragen aan meer verkeersveiligheid en duurzaamheid.

Fotograaf: Bart van Dieken