Home - Referenties

Allinq start met e-Driver om het wagenpark veiliger en zuiniger te maken

Allinq heeft zich als doel gesteld om de CO2-uitstoot te verminderen, waaronder dat van het wagenpark. Om invulling te geven aan deze doelstellingen zijn zij de samenwerking aangegaan met de Verkeersveiligheid Groep Nederland. Naast milieu heeft Allinq ook veiligheid hoog in het vaandel. Daarom krijgen alle berijders van Allinq e-Driver aangeboden.

Allinq

Allinq is sinds 1962 al bezig het ontwerpen, realiseren, beheren en onderhouden van data- en telecomnetwerken. Zij heeft haar hoofdkantoor in Harderwijk en is internationaal actief me vestigingen in Duitsland en Denemarken.

Wat is e-Driver?

e-Driver is een e-learningprogramma ontwikkeld door de Verkeersveiligheid Groep Nederland. Het online educatieprogramma bestaat uit vragenmodules, online trainingen, uitleg en er is een serious gaming-element. Het aanbod wordt eens per 6 weken vernieuwd. Zo ervaart de deelnemer diverse onderwerpen waarmee de kennis wordt vergroot en vastgehouden. Onderzoek in opdracht van het ministerie van Infrastructuur en Milieu toont aan dat e-Driver het meest effectieve online trainingsprogramma is voor duurzame verkeersdeelname.

e-Driver wenst alle Allinq medewerkers veilige en zuinige kilometers toe!