Home - Referenties

Koning & Hartman ontvangt Keurmerk

Koning & Hartman ontvangt Keurmerk ‘Veilig en Duurzaam op weg’

Koning & Hartman heeft afgelopen dinsdag uit handen van voormalig landelijk verkeersofficier Koos Spee het onafhankelijke ‘Veilig en Duurzaam op weg’-keurmerk Niveau 1 ontvangen. Deze waardering is een gevolg van de resultaten die Koning & Hartman heeft behaald met de eerder dit jaar geïntroduceerde e-Driver.

Door het e-Driver programma willen we veilig en zuinig rijden onder onze medewerkers verder stimuleren.

e-Driver Platform

Het online e-Driver platform dat Koning & Hartman eerder dit jaar introduceerde stimuleert veilig en duurzaam rijgedrag onder de medewerkers van Koning & Hartman door een breed aanbod van video-lesmateriaal, kennistests, tips & tricks en een actueel overzicht van het persoonlijke brandstofverbruik.

Rob van Os, Directeur HRM & Algemene Zaken Koning & Hartman, benadrukt het belang van het e-Driver programma: “We hebben duurzaamheid als onderneming hoog in het vaandel staan. Ons wagenpark maakt daar een wezenlijk onderdeel van uit. Door het e-Driver programma willen we veilig en zuinig rijden onder onze medewerkers verder stimuleren. Dat we nu dit keurmerk Niveau 1 hebben ontvangen is een mooie erkenning. Uiteraard hebben we de ambitie om op korte termijn door te groeien naar Niveau 2 en daarna ook het hoogste Niveau 3 te behalen.”