Home - Referenties

Nieuw: De Prijzenkast

Nieuw motivatieprogramma e-Driver: De Prijzenkast

De Prijzenkast is een extra online module dat helpt om de deelname aan e-Driver te verhogen en veilige en duurzame verkeersdeelname extra te stimuleren. Op basis van ‘Serious gaming’ worden uw medewerkers getriggerd om deel te nemen. Gevaarherkenning, verkeersinzicht, de nieuwste verkeersregels en duurzame verkeersdeelname zijn de onderwerpen op het platform.
Hoe hoger de deelname en het kennisniveau, hoe meer medailles aan de Prijzenkast worden toegevoegd. Medewerkers verhogen hiermee het level en daarmee de hoogte van de prijs. Iedere drie maanden worden de prijzen op basis van een loting toegekend en gemeld aan de medewerkers en de organisatie.

Competitie tussen afdelingen

De Prijzenkast kan worden uitgebreid met een competitie tussen verschillende afdelingen. Iedere maand ontvangen managers een tussenstand en iedere drie maanden een overzicht waar hun afdeling is geëindigd. Hiermee kunnen ze medewerkers extra aanmoedigen om deel te nemen.

Gedurende de competitie worden medewerkers steeds uitgedaagd om een bijdrage te leveren aan de afdelingscompetitie. De medewerkers zien waar ze als afdeling zijn geëindigd en wat hun eigen bijdrage hieraan was.

De afdelingsprijzen kunnen worden toegekend door de afdelingen zelf of e-Driver kan hiervoor zorgdragen.