Home - Referenties

Rabo Vastgoedgroep veilig en duurzaam door e-Driver

Rabo Vastgoedgroep mag het keurmerk ‘Veilig en Duurzaam op weg’ voeren. CEO Jos van Lange en Hoofd HR Erwin Verboom ontvingen eind juni het certificaat en de daarbij behorende trofee van Marchel Koops, commercieel directeur van Athlon Car Lease.

Rabo Vastgoedgroep krijgt dit certificaat dankzij de behaalde resultaten die zij hebben gerealiseerd met de invoering van Athlon e-Driver. Een online programma, waarin veilig en duurzaam deelnemen aan het verkeer wordt gestimuleerd.
In 12 maanden tijd wist Rabo Vastgoedgroep het brandstofverbruik onder haar zakelijke rijders met ruim 7% te reduceren.

Daling brandstofverbruik met ruim 7%.

In 12 maanden tijd wist Rabo Vastgoedgroep het brandstofverbruik onder haar zakelijke rijders met ruim 7% te reduceren. Eric Tolboom, directeur van de Verkeersveiligheid Groep Nederland en facilitator van e-Driver: “Rabo Vastgoedgroep heeft in een zeer korte tijd 68% van haar medewerkers weten te motiveren om de online trainingen van Athlon e-Driver te volgen. In deze periode zijn er meer dan 1000 trainingen afgerond en is het brandstofverbruik met ruim 7% gedaald. Dit is een knappe prestatie”.

Duurzaam ondernemen

Binnen Rabo Vastgoedgroep speelt duurzaamheid een belangrijke rol. Erwin Verboom: “Rabo Vastgoedgroep staat voor duurzaam. Zo rijden meerdere directieleden elektrisch en wordt de inzet van een programma als e-Driver breed gedragen. Het programma past bij ons bedrijf. Wij zijn dan ook verheugd dat het een succes is en trots dat wij dit keurmerk in ontvangst mogen nemen”.

Bewustere verkeersdeelnemers

Rabo Vastgoedgroep staat in de top 10 van e-Driver klanten. Haar medewerkers zijn zeer snel aan de slag gegaan met het programma en hebben het geleerde direct in de praktijk gebracht. “Het gaat erom dat je werkt aan structurele gedragsverandering van medewerkers. Het Athlon e-Driver programma biedt de oplossing om hierin daadwerkelijk resultaat te behalen. De medewerkers van Rabo Vastgoedgroep zijn actief met dit programma aan de slag gegaan en zijn in een korte tijd bewustere verkeersdeelnemers geworden. Dit zien wij niet alleen terug in de vermindering van het brandstofverbruik. Ook het aantal gereden schades zien wij teruglopen”, aldus Marchel Koops.

Over e-Driver

e-Driver is een mobiliteitsprogramma. Met dit programma worden medewerkers getraind om veilig en duurzaam deel te nemen aan het verkeer. In 3 stappen worden bedrijven veiliger, duurzamer en kan er direct op mobiliteitskosten worden bespaard.